Laserul cu femtosecunde VisuMax

VisuMax® Zeiss este cel mai performant si sigur laser cu femtosecunde al momentului. Acest laser permite realizarea operatiilor de reducere a dioptriilor printr-un tratament rapid, personalizat, fara sunet, fara miros, independent de mediul inconjurator, cu o precizie de sub un micron, respectand curbura corneana.

Clinica noastra este prima clinica din Romania si printre primele centre din Europa Centrala si de Est, dotata cu cea mai noua generatie a celui mai precis laser cu femtosecunde: VisuMax – Carl Zeiss Meditec cu platforma SMILE, din 2014. Cu ajutorul acestei tehnologii moderne, ne mandrim pentru ca punem la dispozitia pacientilor din Romania cele mai sigure metode de corectie a dioptriilor cu laser: FemtoLASIK VisuMax si ReLEx SMILE.

Astfel ca, in 2014, odata cu achizitia acestui echipament, clinica noastra Ama Optimex a devenit primul centru de chirurgie refractiva din Romania, care ofera solutii complete pentru corectarea tuturor tipurilor de dioptrii, cu ajutorul exclusiv al tehnologiei germane Carl Zeiss Meditec.

Femtolaserul VisuMax® este extraordinar in toate indicatiile principale ale chirurgiei de cornee de ultima ora. Sistemul inovator al laserului cu femtosecunde imbina componente perfect sincronizate, pentru a asigura o precizie maxima, eficienta, predictibilitate si confort. Datorita designului ergonomic si multifunctional, pozitia pacientului este confortabila si continuu monitorizata in timpul operatiei laser si ajustata sau corectata automat, daca este necesar.

Laserul cu femtosecunde Carl Zeiss VisuMax® cu platforma SMILE este sistemul laser special proiectat si folosit in procedura ReLEx SMILE, care ofera acum o precizie de micrometru in pregatirea lenticulei in corneea intacta. Cu tehnologia sa sofisticata, cu precizia si fiabilitatea sa, a impresionat deja pacientii si medicii deopotriva si in chirurgia FemtoLASIK.

In chirurgia refractiva, remodelam cu ajutorul laserului forma corneei, modificand in acest fel puterea de refractie a acesteia. Diferenta dintre tehnici consta in modul in care este remodelata corneea.

laserul-visumax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *