Echipamente

VISUMAX-800-Keyvisual

VisuMaxFocusOptics_V01

Sala de operatii a clinicii noastre, Ama Optimex, este una ultramoderna. Laserele pe care le folosim pentru reducerea dioptriilor sunt produse de catre compania germana Carl Zeiss Meditec. Ama Optimex se afla pe harta centrelor de chirurgie refractiva recomandate de Zeiss la nivel mondial, detalii aici.

– Femtolaserul VisuMax 800 este cel mai sigur si precis femtolaser la ora actuala si a fost introdus in premiera in Romania la noi in clinica

– Ultima generatie a laserului excimer MEL 90 de la Carl Zeiss Meditec este o referinta in tehnologia laserelor excimer si unul dintre cele mai precise si rapide din lume.

Pentru operatiile de reducerea dioptriilor cu implant de cristalin artificial folosim ultima generatie a facoemulsificatorului Stellaris, produs de catre compania americana Bausch & Lomb.

Echipamente speciale

  • CRS-Master -statie de planificare a tratamentului personalizat cu laser cu excimeri. Carl Zeiss are ca scop imbunatatirea constanta a rezultatelor refractive dupa chirurgia cu laser excimer. Pentru a reusi, analizam constant fiecare componenta a procesului chirurgical, de la diagnostic la pregatire si pana la procedura insasi, cautand mereu oportunitati de a inova si de a optimiza rezultatele;
  • Microscopul operator marca ZEISS – ne ofera o calitate superioara a imaginii din timpul operatiei;
  • Sistem de monitorizare al pacientului Spacelabs;
  • Statii de sterilizare Melag (Germania) si Getinge (Suedia); marcile find o referinta in domeniu.

echipamente 3

echipamente 2

Dotari

In cadrul centrului chirurgical Ama Optimex iti oferim un ambient cald, primitor si incercam sa te facem sa uiti ca esti la medic. Sala de asteptare este spatioasa si confortabila, fiind dotata cu linie audio BOSE, televizoare LED Samsung, aer conditionat si acces gratuit la WI-FI.

De asemenea, pentru confortul tau, dispunem de urmatoarele dotari:

  • Mesele chirurgicale BRUMABA – Compania Brumaba, infiintata in 1980, in Germania, produce mese chirurgicale de cea mai inalta calitate, considerate ca fiind cele mai confortabile, ergonomice, fiabile, inovative si, nu in ultimul rand, exclusive de pe piata mondiala. Materialele folosite sunt de o calitate exceptionala, oferind atat pacientului cat si medicului cel mai inalt confort.
  • Mobilier Blanco.
  • Statie de UPS-uri si generator electric HIMOINSA Subaru, pentru siguranta ta.