Suna-ne la 0723 889 315SUNA ACUM!
×
Scapa de ochelari
Mie intervenția Smile mi-a schimbat viaţa!
Alexandra Leț
5 iulie 2022

Au trecut mai bine de doi ani de la intervenția Smile, făcută la clinica Ama Optimex, prin care mi-am recăpătat claritatea vederii și am renunțat la ochelari. 

Timp de șaptesprezece de ani, ochelarii au fost interfața între mine şi lume şi într-o zi de joi, în doar câteva minute, bariera a fost ridicată. 

Operația a fost o experiență plină de emoții și toate pozitive pentru că am avut și am în continuare încredere în specialiștii și colegii mei. 

Nu am simțit durere in timpul operației și nici după aceea. Am experimentat o senzație de nisip în ochi și ceață pentru câteva ore, dar urmând tratamentul, cu trecerea orelor, mi-a fost din ce în ce mai bine. 

Mie intervenția Smile mi-a schimbat viaţa!  

Câteva săptămâni după operație căutam dimineața, din reflex, ochelarii. Pentru câteva secunde mi se părea ciudat că văd perfect şi apoi ii mulțumeam Lui Dumnezeu pentru minunile ce le face prin oameni. 

Sunt fericită şi n-am să uit fericirea asta de atunci și de acum. 

Am să fiu veșnic recunoscătoare Domnului Doctor Andrei Filip și întregii echipe Ama Optimex pentru profesionalismul și amabilitatea de care au dat dovadă. 

Acest dar m-a făcut să fiu mai conștientă că trebuie să-mi protejez şi să-mi păstrez cât mai mult timp sănătatea ochilor.

Vă încurajez și pe voi să faceți o dată pe an un control de rutină și dacă vreți să scăpați de ochelari Clinica Ama Optimex este locul cel mai potrivit.

 

Alexandra Leț, Colega de la 8ik-Optica