Suna-ne la 0723 889 315SUNA ACUM!
×
Scapa de ochelari
Aproape 2 ani de la….SMILE
Dr. Raluca Moisescu
2 August 2022

Sunt Raluca Moisescu, medic chirurg oftalmolog la clinica Ama Optimex, si in luna august 2020 am scapat de ochelari si lentile de contact prin tehnica Relex Smile. Sunt primul medic oftalmolog roman care a facut aceasta interventie. Asa cum povesteam si atunci, interventia a fost extrem de usoara, nedureroasa si acum, privind in urma, pot spune ca a fost mai mult o “experienta” pentru mine, avand in vedere ca la randul meu aplic aceasta tehnica cu succes, in sala de operatii, pacientilor mei.

Colegul si prietenul meu, dr. Andrei Filip, m-a operat si intreaga mea “familie” Ama Optimex mi-a fost alaturi atat in sala de operatie, cat si la controalele postoperatorii, astfel incat acum, la aproape 2 ani dupa Smile, vad la fel de bine fara ochelari sau lentile de contact.

De asemenea, trecerea prin aceasta experienta m-a ajutat sa gestionez relatia cu pacientii mei care doresc, la randul lor, sa scape de ochelari. Astfel, pot sa ii consiliez mai bine, atat din perspectiva medicului, cat si a pacientului, nu putine fiind situatiile in care am fost intrebata “Cum a fost la dumneavoastra, doamna doctor?”. Posibilitatea de a finaliza actul medical in sala de operatie printr-o interventie Smile, convinsa fiind de beneficiul pe care il aduc pacientilor mei fara disconfort sau riscuri, reprezinta o mare satisfactie profesionala.

De aceea, ii multumesc colegului meu, dr. Andrei Filip, pentru inca un Smile reusit, le multumesc tuturor celor care m-au incurajat si m-au sustinut sa fac acest pas si va pot spune ca singurul “dezavantaj” daca alegeti Smile este ca poate, o scurta perioada de timp dupa operatie, inca veti cauta ochelarii dimineata pe noptiera, asa cum am patit eu 😉

 

Dr. Raluca Moisescu

Medic chirurg oftalmolog

Clinica de oftalmologie Ama Optimex